My CMS
  • Home
  • Blogs per thema lezen.
    • Deegwaren
    • Drankjes
    • Groenten
    • Salade
    • Soep
    • Vegetarische gerechten
    • Vlees, gevogelte en vis
    • Zoetigheden
  • Recepten Index
  • Over deze blog.
  • Contact

Desserts

  • Aardbeien, zoete labneh en een heerlijke crumble.

  • Banoffee desert: Banaan, pudding & karamel in een glas.

  • Panna Cotta met aardbeien, verveine en munt

  • Vakantiefoto’s en het recept dat Marokko voor mij samenvat.

  • Zoete seffa: gestoomde vermicelli met kaneel en amandelen

  • About
    Hey Salaam

    Hey Salaam

    Welkom! Hier vind je smaakvolle recepten waarmee je jezelf en anderen kan verblijden. Ontdek Noord-Afrikaanse, Mediterraanse en Arabische landen vanuit je eigen keuken. Ontdek, probeer en geniet vooral.

    Read More
    Follow me
    Disclaimer
    Alle recepten en foto's op deze site zijn eigendom van Safrana&Argana. Wil je iets van mijn site overnemen? Dat mag en vind ik ook erg leuk mits je altijd netjes terug linkt naar mijn blog. Of stuur een mail naar info@safranaargana.nl
    Instagram
    • Wat een lekker weer vandaag hé? Ik krijg er altijd zoveel energie van. Ben helaas te weinig buiten geweest om er echt van te genieten maar deze tulpen maken alles goed.

Heb jij vandaag  nog iets leuks gedaan buiten?
    • En we eindigden bij een Egyptenaar in Duitsland waar we in het duits, engels, nederlands, darija&fos7a arabisch onze eten bestelden😂 Ben een foto van het hoofdgerecht vergeten maar her voorafje was té lekker.
    • A lovely cake for the #badassmommy to be. 
Topper is gemaakt door een topper oftewel @ouaffdesign
🍰@mai_hcsdesign
📸Romaissa
    • About yesterday:

A gooood lunch 😍
    • Forever really excited when I see pretty colours in the sky😍😍 #hmdl #naturesgift #neverendingmovie #sky #colours #nofilter #godscreations
    • Zoveel namen en zoveel mogelijkheden. Nu op de blog een recept voor een kruidige rode linzen bissara (puree). Zie link in bio.

En de vraag van de dag voor de lezers die één van de noord-Afrikaanse talen spreekt 😅: welke namen zijn er nog meer voor dikke peulvruchtensoepen/puree's? Ik ben van team 'Talgsha' maar ken ook bissara (tuinbonen vaak) en tamarakt (spliterwten vaak). #newrecipe #safranaargana #linkinbio #redlentil #redlentilstew #bissara #redlentilpuree #spiced #moroccanfood #moroccanstyle #foodblogger #food #vegan #vegetarian #redfood
    • De meest bekende tonijnsalade is toch die van de la place? Tijdens de v&d tijden waren dat toch echt mijn favoriete lunchbroodjes. Gelukkig kan je die ook makkelijk zelf thuis namaken voor wanneer de laplace iets te ver weg is.
    • Het leuke aan koken is dat je met een plan kan beginnen en je uiteindelijk iets heel anders gaat eten. Aanpassen hoort in de keuken toch?

Op de foto begon ik met het idee van een kipschotel met salade die toch misschien een paella ging worden en uiteindelijk een rijstgerecht werd.
    • Dit 'gewrapt' in die slabladeren. Niet normaal lekker, ik denk dat ik weer een nieuwe verslaving heb ontdekt.

    Follow Me!

    Like Safrana&Argana op facebook
    Like Safrana&Argana op facebook
    Archief
    Translate
    Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
    Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid

    Categorieën
    Populaire berichten & pagina’s
    Eet smakelijk, hoe zeg je dat?
    Sinaasappelcake met sinaasappel karamelsaus
    Traditionele Marokkaanse vleesspiesen (shwa/brochette)
    • Wat een lekker weer vandaag hé? Ik krijg er altijd zoveel energie van. Ben helaas te weinig buiten geweest om er echt van te genieten maar deze tulpen maken alles goed.

Heb jij vandaag  nog iets leuks gedaan buiten?
    • En we eindigden bij een Egyptenaar in Duitsland waar we in het duits, engels, nederlands, darija&fos7a arabisch onze eten bestelden😂 Ben een foto van het hoofdgerecht vergeten maar her voorafje was té lekker.
    • A lovely cake for the #badassmommy to be. 
Topper is gemaakt door een topper oftewel @ouaffdesign
🍰@mai_hcsdesign
📸Romaissa
    • About yesterday:

A gooood lunch 😍
    • Forever really excited when I see pretty colours in the sky😍😍 #hmdl #naturesgift #neverendingmovie #sky #colours #nofilter #godscreations
    • Zoveel namen en zoveel mogelijkheden. Nu op de blog een recept voor een kruidige rode linzen bissara (puree). Zie link in bio.

En de vraag van de dag voor de lezers die één van de noord-Afrikaanse talen spreekt 😅: welke namen zijn er nog meer voor dikke peulvruchtensoepen/puree's? Ik ben van team 'Talgsha' maar ken ook bissara (tuinbonen vaak) en tamarakt (spliterwten vaak). #newrecipe #safranaargana #linkinbio #redlentil #redlentilstew #bissara #redlentilpuree #spiced #moroccanfood #moroccanstyle #foodblogger #food #vegan #vegetarian #redfood
    • De meest bekende tonijnsalade is toch die van de la place? Tijdens de v&d tijden waren dat toch echt mijn favoriete lunchbroodjes. Gelukkig kan je die ook makkelijk zelf thuis namaken voor wanneer de laplace iets te ver weg is.
    • Het leuke aan koken is dat je met een plan kan beginnen en je uiteindelijk iets heel anders gaat eten. Aanpassen hoort in de keuken toch?

Op de foto begon ik met het idee van een kipschotel met salade die toch misschien een paella ging worden en uiteindelijk een rijstgerecht werd.

    Kijk ook eens op instagram

    ©2017 SafranaArgana. All Rights Reserved.
    Theme by MOOZ Themes Powered by WordPress