Informatief

Eindelijk volwassen!

 

Van toen naar nu.

Ik zou heel graag willen zeggen dat de dag dat ik voor het eerst een foto of recept online heb gezet voelt alsof het gisteren was. Maar helaas, ik heb geen flauw idee meer wanneer dat was en om welk recept dit ging. Ik weet nog wel dat ik als 15jarige internetfora ontdekte en Marokko.nl mijn 2de familie werd. Ik weet dat ik de ‘oude toppers’ en hun recepten superspeciaal vond en dat ik de eerste tijd vooral meelas over wat anderen allemaal kookten en bakten. Pas na een tijdje durfde ik mee te praten en zelfs foto’s te plaatsen. Speciaal voor deze post ging ik mijn online geschiedenis door maar verder dan weekendbaksels en veel puberale berichten uit 2016 kom ik helaas niet. Ik heb serieus tijdens het typen van dit stukje veel gelezen over mijn irritaties, toetsstress, rijbewijsgedoe en over broodjes die niet willen rijzen. Jonge ik is best hilarisch al zeg ik het zelf…

maar..

Meer dan 10jaar geleden en pas nu lijkt mij een eigen domein wel zo handig.

Dat verdiend wel een bloemetje toch? Het voelt als een volwassen stap in de foodblogwereld.

 

Hoe nu verder?

Gewoon zoals jullie van mij gewend zijn, met de flow en we zien wel waar we eindigen.  Ik zal nog steeds alleen recepten plaatsen waarvan ik  vind dat iedereen ze eens zou moeten proeven. Voor nu ben ik nog druk bezig met het omzetten van oude recepten. Opnieuw maken, nieuwe foto’s en soms ook wat recept aanpassingen. Niet alle recepten gaan mee maar mijn favorieten zullen niet ontbreken. Zolang ik nog niet tevreden ben blijft de oude blog gewoon bestaan.  Snuffel vooral rond en pas je favorieten aan 😉

Hopelijk kijk ik over 10 jaar met plezier terug op deze periode.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.