Informatief

2019: Het feestje gaat weer beginnen.

Hoe start je een blog na een aantal maanden afwezigheid?

Ik denk dat ik er niet teveel woorden aan moet wijden want 2018 is nu toch al voorbij. Het komende jaar komen er gewoon weer lekkere recepten online en hoop ik dat jullie weer inspiratie vinden om zelf aan de slag te gaan.

Het afgelopen jaar was vooral prive een druk jaar. Ik ging verhuizen, veel gezellige dagen&feestjes want mijn bestie trouwde en ik trouwde zelf ook, ik had een lange lange vakantie en eigenlijk nog vele andere dingen. Blogtechnisch ging ik het niet helemaal zoals ik het wilde. De blog ging even uit de lucht (en is weer terug natuurlijk), ik was mijn inspiratie kwijt (Vroeg mijzelf af: voor wie doe ik dit eigenlijk als ik niet groei?), ik gebruikte vrije tijd voor andere bezigheden, zoals onder andere alle oude blogs aanpassen (er is nu ook een receptenindex met plaatjes, as requested), het werd weer sneller donker en ik at een tijdje heel basic. Dat alles had een effect op het aantal blogs die online kwamen de afgelopen maanden, oftewel 0.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Maar het is niet allemaal kommer en kwel. Op instagram, facebook en snapchat bleef ik natuurlijk wel gezellig actief. Je kan mij daar volgen of toevoegen, overal te vinden met ‘safranaargana’. De verkoop van argan&saffraan ging gezellig door en ik sprak zoveel leuke mensen. De internetwereld is soms een enge plaats maar er zijn zoveel pareltjes die ik hoop snel in het echt te ontmoeten.

Hieronder volgen een aantal zeer lekkere foto’s, want foto’s zijn nu eenmaal het leukst! En blijf vooral hangen er komen leuke recepten aan!

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.