Ramadan

Bijna ramadan…En dat betekent dat we hier enkele ramadan recepten gaan plaatsen, de traditionele maar ook de gewone ‘We willen de schijf van 5 erin houden en aan het einde niet 10kg zwaarder wegen- recepten’!  De ramadan begint waarschijnlijk 19 a 20 juli en ik ga alvast wat ideeën geven, vooral gezien het feit dat ik 2/3 van de ramadanmaand in Marokko zal doorbrengen. En of ik daar nou een goeie internetverbinding zal hebben…

We beginnen morgen met hét familierecept voor shebakkia.


Klik voor korte leuke info: Ramadan voor dummies.


En we hebben ook een nieuw uiterlijk, yeaah zeiden ze in koor. Ramadan en een lange vakantie in Marokko vragen hier natuurlijk om. Mede mogelijk gemaakt door een lieve dame die, voor de geïnteresseerden, kmiessa (hand van Fatima) uitstekers verkoopt: Kmiessadeco . Deze zijn leuk om fondant mee uit te steken voor cupcakes of koekjes om te versieren.

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.