Uncategorized

Pasen= matzes

foto: http://www.dedokwerker.nl/

Moeders die in de gang van mijn basisschool matzes zaten te smeren en te bedekken met basterdsuiker…. nostalgie. 1x per jaar koop ik matzes en dan geniet ik ervan  met roomboter en basterdsuiker.

Maar nu had ik gisteren wel matzes gekocht, wetend  dat ik nog donkere basterdsuiker in huis had… ik vergat alleen dat ik die suiker ging gebruiken voor een chocoladecake.  En nu heb ik zin in zo’n matze maar geen basterdsuiker in huis. Met gewone suiker smaakt het nergens naar.

Slimme actie….  nu dus wachten op dinsdag wanneer de winkels open gaan.

Fijne paasdagen voor wie het viert en fijne vrije dagen voor hen die het niet vieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.